Sluiten

Over Wil Plas

foto_028_hoge_resolutie.jpg

Wil Plas werd in 1967 in Enschede geboren. Na zijn middelbare school ging hij naar het Conservatorium waar hij achtereenvolgens afstudeerde in de richtingen " Docerend Musicus ", " Uitvoerend Musicus " en " Aantekening Kamermuziek ". Bij zijn afstuderen won hij de " Dagblad Tubantiaprijs " en twee jaar later de " Andrea Elkenbrachtprijs " die het mogelijk maakten in Duitsland nog twee jaar verder te studeren bij de vermaarde Duitse accordeonist Stefan Hussong in Würzburg. Aan het einde van zijn Conservatoriumstudie volgde hij nog twee cursussen Dirigent Amateur Accordeonorkest.

_mb_9439.jpg.jpg

Wil Plas is dirigent van accordeonvereniging Con Forza in Aalten en VIOS in Harfsen en hij werkt voor een aantal muziekscholen in Overijssel/Gelderland. Samen met Ingrid Luiten vormt hij accordeonduo Incanto. In Aalten heeft Wil Plas een eigen muzieklespraktijk. Daarnaast is hij als uitvoerend musicus in de kunstmuziek en de amusementsmuziek actief.

 Door op onderstaande links te klikken komt u op mijn youtubekanalen.  Hier vindt u een reeks voorbeelden van mijn activiteiten. 

https://www.youtube.com/channel/UCL-fgaHsBDzJ6SWsOt27LIw  

https://www.youtube.com/channel/UCZ4pBztkHVBunGtNpVBFzV   

 

www.conforza-aalten.eu