Sluiten

Accordeonles via Con Forza

De samenwerking tussen accordeonvereniging Con Forza en dirigent Wil Plas reikt verder dan het dirigeren van het orkest en het arrangeren van muziekwerken. Sinds 2012 geeft Wil Plas die behalve dirigent ook meervoudig gediplomeerd musicus en docent is accordeonles voor Con Forza

Net zoals bij de muziekschool, waarbij een verenigingsleerling van Harmonie of Fanfare een flinke reductie op het lesgeld krijgt, zo zal ook een leerling accordeon die lid van accordeonvereniging Con Forza wordt maar liefst 25% korting op de lesgelden ontvangen. Bovendien zullen alle lessen standaard 30 minuten zijn, een ongekende luxe wanneer u dit vergelijkt met het muziekschoolaanbod die meestal uit gaat van lessen van 20 minuten. Van een verenigingsleerling wordt verwacht dat deze, nadat hij of zij voldoende niveau heeft opgebouwd, komt meespelen in de repetities en uitvoeringen van Con Forza.

Via het netwerk van Wil Plas kan regelmatig deelgenomen worden aan accordeonevenementen die in Nederland georganiseerd worden. Zowel via de vereniging Con Forza als op eigen initiatief.

toetsendag_2011___3__.jpg.jpg

Neemt u vrijblijvend eens een kijkje op de website van accordeonvereniging Con Forza op: www.conforza-aalten.eu

De lessen zullen op dinsdag, woensdag en donderdag gegeven worden, afhankelijk van de belangstelling. Anders dan bij de muziekschool verplicht u zich niet tot jaarovereenkomsten. Na elke verstreken maand ontvangt u een faktuur voor de genoten lessen. U kunt elke maand beginnen of stoppen met de les. Optimale klantvriendelijkheid is de insteek van Con Forza en Wil Plas en wij menen dit voor u gerealiseerd te hebben.

Houdt u van muziek en houdt u van het accordeon? Dan is nu het moment om te ervaren wat muziek voor u kan betekenen. U zult ontdekken dat u met een accordeon een instrument heeft gekozen waarbij u zowel in orkestverband als in uw eentje prima kunt musiceren. Een instrument dat niet afhankelijk is van stroom en dat makkelijk te transporteren is. En of u nu houdt van klassieke muziek, popmuziek, jazz, folkore of moderne kunstmuziek: accordeon heeft het allemaal te bieden.

Voor die leerlingen die dat willen is het elk jaar mogelijk een muziekexamen af te leggen en een erkend getuigschrift te behalen. Bent u, of uw kind nog gedrevener, dan is het elk jaar mogelijk deel te nemen aan een muziekconcours.

Voor inlichtingen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Wil Plas via telefoonnummer 06-533 97 235, e-mail: info@accordeonwilplas.nl of via deze website.

www.conforza-aalten.eu