Sluiten

Over Con Forza

Con Forza is een bloeiende accordeon vereniging die in 1988 is opgericht. Begonnen als een handjevol accordeon enthousiastelingen is Con Forza uitgegroeid tot een volwassen vereniging.

con_forza_de_pol_2011.jpg

Con Forza bestaat uit een accordeonorkest en een accordeonensemble. Voorts heeft de vereniging de intentie in de nabije toekomst te komen tot een Jeugd Accordeonorkest. Het accordeonorkest repeteert op de woensdagavond van 19:15 tot 21:15. Het accordeonensemble repeteert aansluitend van 21:15 tot 22:00 uur.

Con Forza heeft eens per jaar een groot concert in “de Hofnar“ in Aalten. Daarnaast heeft Con Forza  kleinere optredens in bejaardentehuizen, bij festiviteiten, braderieën en dergelijke. “ evenement in september in Bredevoort.

con_forza__de_pol_2010.jpg

Con Forza heeft een zeer breed muziekrepertoire dat te uitgebreid is om per stijl te benoemen. Voorbeelden van stijlen zijn: jazz, tango, meezingers, schlagers, klassiek, oude muziek (barok), tal van bewerkingen, originele composities voor accordeonorkest.

Samen met dirigent Wil, die tevens gediplomeerd docent is ( Conservatorium ), biedt Con Forza accordeonlessen aan die door Wil gegeven worden.   U leest meer over les via Con Forza op pagina  “Accordeon les via Con Forza“.

con_forza_bredevoort_2011.jpg

Meer informatie over deze gezellige ambitieuze vereniging vindt u op de website van Con Forza. Gaat u hiervoor naar: www.conforza-aalten.eu

www.conforza-aalten.eu